Maarten Post

Mijn naam is Maarten Post, geboren in juni 1960. Ik woon al 36 jaar in Heerhugowaard en ben ruim 32 jaar werkzaam als Hoofdconducteur bij de Nederlandse Spoorwegen.

Via mijn werk kwam ik in aanraking met stoelmassage. Mijn collega gaf deze massage met zoveel enthousiasme en energie,dat mijn interesse gewekt werd om dit zelf te gaan doen. Als je in een korte tijd mensen zo kunt laten ontspannen en met een goed gevoel ziet weggaan, dacht ik, dat wil ik ook leren.

In 2017 heb ik bij praktijk “Bewust” , de opleiding tot stoelmasseur gevolgd. Vervolgens heb ik de opleiding ontspanningsmassage bij ATS in Alkmaar gedaan en met succes afgerond. En in de toekomst wil ik mij verder gaan ontwikkelen om verschillende technieken aan te leren om een zo compleet mogelijke massage te kunnen aanbieden. Inmiddels ben ik minder gaan werken bij de NS, en daardoor kan ik meer tijd besteden aan het masseren.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op ! U bent van harte welkom in onze praktijk!Mariëlle Post

Mijn naam is Mariëlle Post, ik ben geboren in mei 1992 en opgegroeid in Heerhugowaard. In juli 2014 ben ik afgestudeerd als Oefentherapeut Mensendieck aan de Hogeschool van Amsterdam (Bachelor of Science). Tijdens mijn studie heb ik veel ervaring op kunnen doen doormiddel van stages, die ik in verschillende praktijken en/of instellingen heb gelopen. Na mijn studie heb ik niet stil gezeten en omdat mijn passie in de sport en de gezondheidszorg ligt ben ik de cursussen sportmassage en therapeutisch tapen (kinesio tape) gaan volgen en heb deze ook met succes afgerond. In 2016/2017 ben ik één seizoen werkzaam geweest als assistent fysiotherapeut/verzorger bij het dameselftal van Telstar vrouwenvoetbal Noord Holland.

Omdat masseren zeker ook een passie is van mij heb ik de cursus hotstone massage gevolgd. In de toekomst wil ik mij blijven ontwikkelen en mijn kennis verbreden zodat ik u als cliënt de meest effectieve behandeling kan geven.

Naast het werken in onze praktijk ben ik ook werkzaam geweest als masseuse bij Spa Sport Hotel Zuiver te Amsterdam. Hier gaf ik ontspanning-, sport-, hotstone- en de hammam massages.

Ik zie u graag tegemoet in onze praktijk!

 

Maak een afspraak

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij werken enkel op afspraak. Voor een afspraak kunt u contact met één van ons opnemen.

Maarten

06 38 316 935

Mariëlle

06 51 557 197

info@postmassagepraktijk.nl
Maak afspraak