Stoelmassage

Stoelmassage is een doelgerichte en laagdrempelige massage, die gegeven wordt in een speciaal ontworpen ergonomische stoel. U kunt uw kleren aanhouden want de massage wordt middels drukpunten en wrijvingen over de kleren heen gegeven. Deze massage is een snelle en effectieve manier van ontspannen, brengt rust en geeft energie in korte tijd. De ontspanning zorgt ervoor dat het zelfhelend vermogen van het lichaam op gang wordt gebracht. Afvalstoffen worden afgevoerd en energieblokkades worden opgeheven. Het lichaam wordt geheeld en opnieuw opgeladen. De massage duurt ongeveer 20 tot 30 minuten.

Bedrijven

Als bedrijf kunt u stoelmassage aanbieden aan uw werknemers. Het voorkomt ziekteverzuim en vermindert gezondheidsproblemen, zoals RSI stress, vermoeidheid, hoofdpijn en nek- en schouderklachten. Na de behandeling voelt men zich fitter en energieker en dat heeft weer een positief effect op uw werknemers. Die zullen dat zeker waarderen en uiteindelijk heeft dat zijn weerslag op het werk en het beter functioneren binnen uw bedrijf. Ik kom op de werkplek en neem de stoel mee. Na de massage kan men weer meteen weer aan de slag!

Vraag vrijblijvend een offerte met een gratis proefles aan !

 

Maak een afspraak

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij werken enkel op afspraak. Voor een afspraak kunt u contact met één van ons opnemen.

Maarten

06 38 316 935

Mariëlle

06 51 557 197

info@postmassagepraktijk.nl
Maak afspraak